Kalusta metsästysmökkisi – Parhaat vinkit

Metsästysmökit voivat olla todella riisuttuja tai ne voivat olla todella hienostuneita ja koristeellisia. Yleisesti ottaen miehet, jotka omistavat metsästysmökkejä, eivät kuitenkaan halua käyttää liikaa aikaa tai ajattelua mökkinsä sisustamiseen tai kalustamiseen. Koska heillä on yleensä mielessään muita asioita – nimittäin itse metsästäminen!

Joidenkin miesten ja erityisesti heitä rakastavien naisten tiedetään kuitenkin käyttävän harkintaa kuitenkin myös metsästysmökkien suunnittelemiseen. Tässä blogitekstissä jaan joitain vinkkejä, joiden avulla voit tehdä metsästysmökistäsi näyttävämmän.

Jos olet mies, joka tykkää ripustaa kuviaan seinilleen kotona, voit ripustaa niitä myös metsästysmökkisi seinille. Ja jos et ole mies, joka tykkää tilojen sisustamisesta tai koristelemisesta voit pyytää vaimoasi tai elämäsi naista suunnittelemaan mökkisi. Ja voi olla, että myös naisesi kiinnostuu metsästysmökkisi suunnittelemisen myötä harrastuksestasi. Mikäli olet naispuolinen metsästäjä ja sinulla on oma mökki, voit sisustaa sen oman makusi mukaan tai voit pyytää ystäviä tai perhettäsi auttamaan sinua sen sisustamisessa. Kalustaminen on hauska tapa viettää aikaa ja tehdä hyvää yhdessä!

Kak-postroit-ohotnichiy-domik-byistro
9efb935950274d6dd33ca3598d38241a
unnamed

Maalaamisen osalta metsästysmökit näyttävät eittämättä parhaimmilta ruskeiden, tansien ja tummanvihreän sävyjen kanssa. Ei kannata maalata mökkisi seiniä sinisiksi, koska mökkisi värien tulisi vastata ympäristöäsi. Matoksi kannattaa hankkia ruskean värinen matto, koska siinä lika, jota tulet taatusti kantamaan mökkisi sisälle, ei näy yhtä hyvin.

Jos haluat lisä takan tai muun tulipesän metsästysmökkiisi, kannattaa tehdä tai valita tiilestä tai kivestä tehty takka. Mökkisi huonekalujen tulisi olla ”maalaismaisia”. Koska kalustat metsästysmökkiä, eläinteokset voivat olla päähuoneiden kohokohta. Parasta vielä: jos sinulla on tallessa itse tappamiasi ja täyttämiäsi elämiä voit laittaa ne ylpeästi roikkumaan mökkisi parhaimmille paikoille. Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa tyylikkään metsästysteemaisen taulun netistä mökillesi. Julistekauppa käy todella kuumana tänä päivänä ja markkinoilla on varmasti tarjolla myös metsästysmökeille sopivia julisteita.