Metsästäminen – mitä varusteita ja välineitä oikeasti tarvitset?

0211
hunting_lease_lead
BeginnerHunt_Chlst1

Enemmän on enemmän, tai näin ainakin monet uskovat. Sinun tarvitsee viettää vain hetki sosiaalisessa mediassa ja seurata Instagram vaikuttajien syötteitä tullaksesi tähän johtopäätökseen. Löydät paljon julkaisuja eri käyttäjiltä, ​​jotka huutavat: “Katso minua ja kaikkia tavaroitani!” kilpaa sosiaalisessa mediassa. Tulet näkemään yhden vertailun toisensa jälkeen: Janin kivääri on suurempi kuin sinun. Mikon camotakki maksaa sinun takkiasi enemmän ja niin edelleen. Tomin kuorma-autossa on isommat renkaat, ja Nikon keula on uudempi. Tuo maailma voi helposti käydä monille väsyttäväksi, ja kasvava joukko metsästäjiä onkin tämän seurauksena siirtynyt aivan toiseen seuraan – minimalistien joukkoon.

Minimalismi on erittäin yksinkertainen käsite ymmärtää. Minimalisti pyrkii luopumaan tarpeettomista esineistä ja tavaroista yksinkertaistaakseen elämänsä ja myös joissakin tapauksissa säästääkseen rahaa. Minimalistinen metsästäjä haluaa hankkia mahdollisimman vähän erilaisia varusteita, jotta hän painaa vähemmän ja pystyy liikkumaan ketterämmin luonnossa.

Koulukunnan vaihtaminen

Tyypillinen metsästysmatka tarkoitti minulle reppuni täyteen pakkaamista puhelimilla, kameravarusteilla, lisävaatteilla, otsoniyksiköillä, sahoilla, veitsillä ja tarvikkeilla, jotka oli kaikki kääritty hienoon camoon. Lopuksi kiinnitin jalustalle vielä täyden sarjan kiipeilykeppejä ja kaiken muun, jota uskoin tarvitsemaan viettääkseni päivän metsässä.

Päätin lopulta kuitenkin myydä suurimman osan näistä varusteista ja välineistä. Tiettyjen esineiden myynnistä ansaitsemillani rahoilla kokosin sitten aivan upouuden metsästysvarusteiden arsenaalin. Tavoitteenani ei ollut suinkaan säästää rahaa – tarkoituksenani oli hankkia vain ne varusteet, joita oikeasti tarvitsisin parhaimman laatuisina. Jotkut yksittäisistä hankkimistani esineistä olivat todella kalliita. Mutta käyttämieni eurojen kokonaismäärä oli silti selvästi kaikkien aiemmin käyttämieni tavaroiden yhteishintaa alhaisempi. Nyt minulla on valikoima sellaisia varusteita, jotka ovat korkealaatuisempia kuin mitkään aiemmin omistamani varusteet, ja kannan kentällä vähemmän kuin puolet aiemmasta painostani – kirjaimellisesti.

d423989
Ohota-chto-ona-dlya-nas-segodnya-Last-Day-Club